Woon jij in Dordrecht en ben je opzoek naar een baan?

Dordrecht is de oudste stad in Nederland, het kreeg namelijk in 1220 al stadsrechten. Al eeuwen lang staat de stad Dordrecht bekend om zijn drukbezochte handelsstraten en populaire pakhuizen. Maar in welke branche is Dordrecht nu goed vertegenwoordigd en in welke sector kan je het meeste werk vinden in Dordrecht? Daar gaan we in dit artikel allemaal achter komen.

Industriebranche

We hebben in Dordrecht als eerste onderzocht welke branche het meest dominant is en het is gebleken dat handel bovenaan staat. Vandaar dat we in de industriebranche veel vacatures zien openstaan.

Productiemedewerker

We beginnen met de functie productiemedewerker, in die functie ben jij er voor verantwoordelijk de productie in goede banen te leiden. Dit is niet alleen maar een uitvoerende rol, maar ook een assisterende rol die bekleed kan worden. Een andere benaming voor productiemedewerker, is assemblagemedewerker.

https://nl.jobberbase.com/vacatures-productiemedewerker/dordrecht

Vertegenwoordiger

Om het product te maken heb je natuurlijk eerst klanten nodig, het zal je dan ook vast niet verbazen dat er in Dordrecht ook veel gezocht wordt naar vertegenwoordigers. Als vertegenwoordiger ga jij je bezighouden met het vertegenwoordigen en verkopen van het product. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden, online, telefonisch of buiten.

Accountmanager

Voor een bedrijf is het verder belangrijk dat het contact tussen bedrijven en klanten onderhouden worden. Dit is de taak van een accountmanager, in Dordrecht hebben zeer veel bedrijven vacatures geplaatst voor deze functie. Als accountmanager is het jouw taak om voor een langdurige samenwerking te zorgen tussen de klant en het bedrijf waar jij voor werkt. Daarnaast probeer je ook goed te luisteren naar de wensen van de klant en het product waar mogelijk hierop aan te passen.

Controller

Heb je meer affiniteit in de financiële sector? Dan hebben we ook iets heel interessants voor je, het is ons namelijk opgevallen dat er veel vraag is naar de functie controller. Als controller ga jij je bezighouden met het toezicht houden op de financiële administratie van een bedrijf. In sommige gevallen krijg je ook de leiding over een financiële team. Voor deze functie dien je wel minimaal een opleiding op HBO-niveau te hebben afgerond, in de meeste gevallen met een financiële achtergrond.

Monteur/hulpmonteur

Verder valt ons ook een functie in de bouw op, namelijk dat van een monteur of hulpmonteur. De bouw staat al jaren onder druk en ook in Dordrecht zijn er genoeg kansen in die branche op de arbeidsmarkt.