Stoppen met roken? E sigaret kopen

Wil jij gaan minderen of stoppen met roken en heb je wat hulp nodig, dan kun je wellicht een e sigaret kopen. Een e sigaret heeft meerdere voordelen bij het stoppen. Ten eerste is het een minder ongezonde variant van het traditionele roken. In plaats van rook te inhaleren, adem je nu waterdamp in, vrij van de schadelijke stoffen zoals teer en koolstofmonoxide. Maar een e sigaret kopen vraagt ook om keuze maken. Wat is een e sigaret precies? Een e sigaret is een elektronisch apparaat waarmee je een nicotine of nicotine vrije vloeistof kan verdampen. Het is een variant op het roken van een sigaret met traditionele tabak. Veel gebruikers zetten een elektrische sigaret in om te minderen of stoppen met het roken van echte sigaretten. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende nicotinegehaltes in de vloeistof. Zo kun je kiezen voor nicotine vrije vloeistof om te verdampen of vloeistof met weinig nicotine. Op die manier kun je het roken en de bijbehorende nicotine verslaving afbouwen. Je kunt een e sigaret kopen en in verschillende vormen en maten.

De werking van een e sigaret

Ga jij een e sigaret kopen, dan wil je natuurlijk wel weten hoe je deze kan gebruiken. Het werkt heel eenvoudig. De e sigaretten werken middels een accu of op een batterij. De meeste hebben een oplaadbare batterij welke je via een usb-aansluiting kunt opladen. Deze batterij is van belang voor de werking, want hij zorgt ervoor dat er hitte wordt geproduceerd. Je kunt de batterij activeren door aan de driptip te zuigen of door op een fire button te drukken waardoor er hitte wordt geproduceerd. Deze hitte zorgt ervoor dat de vloeistof wordt verdampen, welke je vervolgens kunt inademen.

Welke e sigaret kopen

Wil ook jij een e sigaret kopen, maar weet je niet welke? Er is namelijk een groot aanbod in diverse e sigaretten. Zo kun je een e sigaret kopen die past bij jouw rookbehoefte. Je hebt bijvoorbeeld een automatische e sigaret. Deze wordt veel gekocht voor fervent rokers omdat deze sigaret het dichtstbij komt van het normale roken. Zodra je namelijk zuigt aan deze e sigaret wordt de batterij geactiveerd en kan er hitte en damp worden geproduceerd. Wil je liever zelf controle over wanneer de e sigaret aan- en uitgaat, dan kun je ook kiezen voor een manuele e sigaret kopen. Deze heeft namelijk een aan- en uitknop om te activeren. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit de grootte van de sigaret. Je hebt de zogenoemde micro e sigaretten, welke vaak iets kleiner zijn dan de normale sigaret. Ook heb je pods e sigaretten, dit zijn e sigaretten die werken met kleine capsules (pods) die je in het apparaat kunt doen om te dampen. Daarnaast heb je nog elektrische sigaretten die beschikken over een een grote batterij. Een grotere/ krachtigere batterij houdt in dat er een grotere dampproductie kan worden gegarandeerd.

Ga jij je eerste e sigaret kopen?

Dan is het slim om te beginnen met de kleine variant zodat je kunt wennen aan het dampen. Een andere model e sigaret kopen voor beginners is de wegwerp elektrische sigaret. In tegenstellingen tot de normale e sigaretten kun je deze niet bijvullen. Je kunt het dus een keertje proberen en als het iets voor je is kun je een e sigaret kopen die je steeds kunt bijvullen met nicotine (vrije) vloeistof.