Finasteride is een bijzonder goedje dat een enorme impact kan hebben

Als je een keer bewust om je heen kijkt en het kapsel van de man in het vizier neemt zul je al gauw merken dat niet iedere man met een mooie bos haar gezegend is. De meeste mannen krijgen ooit een keer in hun leven te maken met haaruitval, ook wel Alopecia Androgenetica genoemd. Dit is een type haaruitval dat erfelijk is, en min of meer altijd een vast patroon volgt waarbij eerst de haargrens terugloopt langs de slapen en op de kruin.

Mannen die hun haren verliezen zijn hier vaak erg onzeker over, ze gaan er ouder uitzien dan dat ze daadwerkelijk zijn en worden over het algemeen door de vrouw als minder aantrekkelijk beoordeeld. Maar gelukkig is er een middeltje, een haartablet die je elke dag moet nemen, en het actieve ingrediënt 1 mg finasteride bevat.

Finasteride is een bijzonder goedje. Het zorgt ervoor dat je haarzakjes niet verder krimpen (het chemische proces laten we hier even achterwege) en zelfs weer kunnen herstellen, waardoor je weer meer en dikker haar krijgt. Vaak zelfs op plekken waar je al kaal begon te worden.

Deze haartablet heeft dus een enorme impact, de finasteride zorgt ervoor dat mannen weer ‘de oude worden' en zelfverzekerd door het leven kunnen. Het kan helpen in de relationele sfeer, op het werk, en zo verder. Maar er kan daarnaast ook een negatieve impact zijn, er zijn namelijk mogelijke neveneffecten te ervaren. Hierbij moet je denken aan minder zin in seks, minder sperma, en een mindere erectie. Gelukkig heeft maar een hele klein deel van de mannen die finasteride gebruikt hier last van.

Via de dokter kan je een recept aanvragen voor finasteride, dat je vervolgens in de apotheek kunt ophalen. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, dus het is een voelbare aanslag op je portemonnee. Om deze reden, en ook de privacy, kiezen veel mannen ervoor om finasteride online te kopen bij een webshop. Woon jij in Belgie en wil je finasteride kopen? Bestellen doe je bij koopfinasteride.nl.