Eenvoudig opladen bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa

Dat laadpalen niet overal voor handen waren behoort gelukkig tot de verleden tijd. Laadpunten zijn een algemeen beeld geworden bij de meeste tankstations en op andere locaties. Toch is niet altijd duidelijk waar er wel of geen laadpalen zijn, iets wat veel tijd en elektriciteit kan kosten. Je moet op zoek om een mogelijkheid voor laden vinden en dat komt vaker niet dan wel goed uit. Daar is wat op gevonden, namelijk de laadpas. Niet alleen makkelijk met betalen, je weet nu ook supersnel waar je zijn moet dankzij de app en je kunt de pas ook gebruiken wanneer je de auto laadt bij huis of kantoor.

Volledig ontzorgt op weg

Met de laadpas heb je toegang tot meer dan 250.000 laadpunten verdeeld over heel Europa, waaronder alle beschikbare openbare laadpalen in België. Je kunt dus rustig stellen dat overal een laadmogelijkheid in de buurt is. Die informatie is met behulp van een app snel en doelgericht te vinden. Filter op laadsnelheid en beschikbaarheid, vraag de real time informatie over de prijzen op en je weet precies wat je waar kunt verwachten. Betalen met de laadpas is snel, eenvoudig en veilig, eigenlijk nog het meest te vergelijken met een creditcard.

Betalen voor de elektriciteit aan de laadpaal met de laadpas beperkt zich niet alleen tot openbare palen. Het opladen thuis of terwijl je op het werk bent betaal je net zo praktisch met dezelfde laadpas. Je koppelt de laadpas aan de betreffende laadpunten en alle stroom wordt tot in detail verrekend. Het bijhouden van declaraties en andere bijkomende kosten gaat volledig automatisch. Je ziet precies waar, wanneer en voor hoeveel er geladen is en de BTW staat netjes uitgesplitst op de factuur vermeld. Maken er meer personen gebruik van de laadpaal bij het werk bijvoorbeeld, dan zie je op de factuur de kosten voor het laden gespecificeerd per auto en per persoon.

Extra voordelen met de laadpas

Elektriciteit is niet het enige dat je kunt betalen met de laadpas. Zo kun je ervoor kiezen om op dezelfde manier tolwegen en bijvoorbeeld vignetten af te rekenen. Ook de kosten voor parkeren en het autowassen zijn met de laadpas te voldoen. Het zijn stuk voor stuk extra opties die je aan kunt zetten. Met plug-in hybride rijden is rekening gehouden, dus ga je op vakantie met een brandstof auto of heb je vervangend vervoer nodig dan kun je met de laadpas net zo eenvoudig en snel de brandstof betalen.

Natuurlijk is de laadpas niet gratis. Maar het uitermate kleine bedrag dat je per maand betaalt voor het ongelooflijke, zelfs Europese, gebruiksgemak geeft je wel enorm veel voordelen. Het bespaart kosten, je weet nu waar voor jou de meest gunstige laadpaal staat, en declaraties die de helft van de tijd zoek zijn behoren tot het verleden. Duidelijk, helder en overzichtelijk wordt iedere transactie gefactureerd.

Innovatie en gebruiksgemak zijn twee termen die zonder problemen te verbinden zijn aan de laadpas. Dit innoveren geeft jou de zekerheid dat de gebruiksmogelijkheden maximaal zijn en dat er continue gewerkt wordt om het volledige online beheer van jouw laadpas te optimaliseren. Een prettig gevoel wanneer je onderweg bent.