Een domeinnaam, website en webhosting bij Site.nl

Bij Site.nl registreer je jouw domeinnaam en je krijgt er een website bouwer, webhosting pakket, e-mail en SSL beveiliging erbij. Alles is dus inbegrepen bij je domeinnaam.

Je hoeft deze zaken dus niet meer los te kopen. Wij zorgen dat het jou aan niks ontbreekt!

Klik nu hier om naar onze domeinnaam check te gaan.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een unieke naam die gekoppeld is aan een website. Domeinnamen kunnen bestaan uit letters en/of cijfers en dienen te eindigen op een bepaalde domeinnaam-extensie, zoals ".com" of ".nl".

Wat is een website?

Een website is een verzameling van online bestanden die gekoppeld zijn aan een domeinnaam. Een website kan bestaan uit één of meerdere webpagina's en kan verschillende doeleinden hebben, zoals het informeren van bezoekers, het aanbieden van producten of diensten, of het onderhouden van een online community.

Wat is webhosting?

Webhosting is het online publiceren van een website op het internet. Een webhostingprovider zorgtervoor dat een website bereikbaar is via het internet en biedt ook de benodigde technische ondersteuning. Webhostingproviders bieden verschillende soorten webhostingpakketten aan, afhankelijk van de grootte en het verkeer van een website.