BDSM shop

Ben je beetje kinky of heb je een fetish? Ontdek dan de wondere wereld van BDSM. Afhankelijk van wie je bent, kan BDSM veel dingen betekenen. Het staat voor bondage en discipline (B&D), dominantie en submission (oftewel onderdanig) (D&S) en sadisme en masochisme (S&M). Meer en meer mensen komen met BDSM in aanraking en zo is het taboe wat hier op rustte verdwenen. Dit is vooral te danken aan de film Fifty Shades of Grey. BDSM is niet vandaag de dag niet meer weg te denken als seksuele expressie. Voor het BDSM spel kan beginnen dienen er wel regels te worden afgesproken. Deze kan je vinden in de BDSM Gids.

Tijdens het spel kan je gebruik maken van zogenaamde SM artikelen. Dit kan een bondage pakket, leren boeien, ball gag of bijvoorbeeld een zweepje zijn. Binnen het BDSM kun je vele kanten op en valt er een hoop spanning en kinky momenten te beleven. Vind jij het lekker om gedomineerd te worden, onderdanig te zijn of geniet je van beide rollen? Dan kun je in een BDSM shop terecht om ervoor te zorgen dat spel zo intens mogelijk wordt beleefd.

Brede selectie aan SM toys in een BDSM shop

Een BDSM bondage shop kent al snel rond de 4.000 verschillende producten. Deze artikelen variëren van eenvoudige en onschuldige speeltjes tot aan complete stellingen die gebruikt kunnen worden voor extremere BDSM spellen. De laatste jaren is ook de BDSM kleding immens populair geworden. Mannen en vrouwen hijsen zich steeds vaker in een streng of niets verhullend kinky kledingstuk. Ook de rollenspel kostuums (politieagente, leraar en secretaresse) zijn erg in trek. Al deze artikelen vind je doorgaans gewoon in de BDSM speciaalzaak.

Online BDSM winkels

Waar je in reguliere sexshops ook vaak een sectie hebt met BDSM sex toys, is deze vaak een stuk minder uitgebreid. Daarnaast zijn de inkopers van normale sexshops niet op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van BDSM. In gespecialiseerde BDSM winkels is deze kennis er wel en zal je sneller unieke en aparte speeltjes vinden. Dit is voor de echte liefhebber natuurlijk wel een voorwaarde om gebruik te maken van de nieuwste BDSM attributen.